Jeg er passioneret
webdesigner & webudvikler

Jeg skaber hjemmesider og webshops som er en fornøjelse at bruge, rammer din målgruppe lige i hjertet og skaber resultater for din virksomhed.

Jeppe Skovsgaard sidder på en café og kigger ud af vinduet
Godt håndværk

“Det gode håndværk er grundstenen i mit arbejde.

Hos mig får du ingen quick fixes og uigennemtænkte løsninger."

Det gode håndværk er grundstenen når jeg arbejder med at designe og udvikle hjemmesider og webshops. Quickfixes og uigennemtænkte løsninger finder du ikke hos mig. Her handler det nemlig om, i samarbejde med dig, at få skabt et website som ikke kun ser godt ud, men også rummer den funktionalitet og brugervenlighed, der skal til for at udvikle din forretning. Ingen virksomheder er ens, og derfor handler det om at skabe præcis den løsning, som matcher din virksomhed.

Internettet og den digitale udvikling står aldrig stille. Google kan ændre deres algoritme i morgen, og konstant udvikling af web-teknologier åbner op for nye og spændende muligheder. Det er noget af det, som fascinerer mig allermest og giver mulighed for hver dag at lære noget nyt. Det er vigtigt for mig altid at være i udvikling og tilegne mig ny viden og færdigheder hver eneste dag.

Samarbejde

Tæt samarbejde

Jeg er projektlederen, designeren, udvikleren og supporteren i én og samme person. Det sikrer et tæt samarbejde, hvor ingen vigtige detaljer omkring din virksomhed og dine opgaver går tabt.

Du har det dybe kendskab til din virksomhed og indsigt i dine kunders behov. I kombination med min viden og erfaring skabes det helt rette grundlag for, at udvikle den mest effektive løsning, som er spot on, og opnår de ønskede resultater for din virksomhed.

Jeppe Skovsgaard tegner i sin notesbog